Mobile Apps

Tinstone heeft voor diverse klanten Apps ontwikkeld voor zowel iPhone als Android smartphones. Deze Apps zijn in veel gevallen gekoppeld aan onze eigen software of zijn hiervan het verlengstuk.

Voor bijvoorbeeld het Vaccinatieregister (in gebruik bij diverse ziekenhuizen en GGD instellingen) hebben we het digitale “Vaccinatie boekje” ontwikkeld. Deze sluit naadloos aan bij het systeem dat deze praktijken gebruiken. Ook de “Zeker op Reis” App is gekoppeld aan systemen die het voorzien van bijvoorbeeld GPS data en reizigers informatie.

NAAR PORTFOLIO

App Store & Play Store

Zowel native Apps als Webapps zijn te distribueren via Apple’s App Store en de Google play store. Het hele proces van aanmelding bij een App store, het aanmaken van de benodigde documenten en afbeeldingen kan door ons worden verzorgd. Een Webapp is desgewenst ook te distribueren en/of toegankelijk te maken vanaf uw eigen website.

Mobiele websites

Tinstone zorg ervoor dat uw site “Mobile Friendly” is zodat een optimale gebruikerservaring kan worden gegarandeerd ongeacht het apparaat waarmee de bezoeker binnenkomt op uw website. Wij kunnen echter nog een stap verder gaan en een echt mobiele website ontwikkelen die qua gebruikerservaring in de buurt komt van een echte App. Als de website dan ook nog wordt ingepakt als applicatie kan deze vervolgens worden gedistribueerd in de diverse App Stores.