Online Software

Wij hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van software en 3D games. Hierbij richten wij ons in toenemende mate op het ontwikkelen van online applicaties.
Het grote voordeel van online software is dat het op iedere computer met een internet verbinding beschikbaar is en zowel op een desktop als ook op tablets en smartphone werkt.

Tinstone verzorgt zowel het concept, ontwikkeld de applicatie, deployment en levert support en instructie. Ook zaken als backup, beveiliging en systeembeheer worden door ons team verzorgd.

Websites met CMS (Content Management)

Veel functionaliteit kan worden toegevoegd aan een website door gebruik te maken van een CMS (Content Management Systeem). Wij kunnen zorgen voor een correcte implementatie en instructie van een dergelijk systeem. Daarnaast kunnen wij ook specifieke modules of plugins voor u ontwikkelen die exact aansluiten op de benodigde wensen. Denk hierbij aan afspraakmodules, zoeksystemen, online winkels en ordersystemen.

WordPress, Magento, Woocommerce & Joomla

Uiteraard hebben we veel ervaring met de diverse “open source” systemen. Daarnaast kunnen we ook op basis van deze platformen modules en thema’s ontwikkelen en/of aanpassen hierdoor leveren wij maatwerk op basis van uw wensen.

Webshop nodig?

Een webshop is een onmisbaar online verkoopmedium voor veel retailers. Belangrijk is natuurlijk dat de shop aansluit bij de identiteit van uw bedrijf maar ook dat het aansluit bij uw huidige bedrijfsprocessen als voorraadbeheer, verzending, facturatie en relatiebeheer.

Tinstone heeft veel ervaring met zowel Magento als Woocommerce (Woocommerce is een webshop systeem binnen WordPress) en kan ook uw nieuwe webshop realiseren.