Webdesign

Onze visie is een heldere boodschap vertalen naar een doelgerichte website met daarin een sterke focus op gebruikersinteractie. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw website geoptimaliseerd is voor PC’s, smartphones en tablets. Wij geloven sterk in eenvoud in het gebruik, een heldere navigatie en een correcte werking in de diverse browsers.

Elk project begint met een functioneel plan. Wat is het doel van de website? Hoe gaan we de bezoeker door de site leiden en verleiden tot aankoop of contact?  Is het van belang om de site zelf te kunnen onderhouden? Welk CMS (Content Management Systeem) gaan we gebruiken? Deze vragen worden beantwoord in het functioneel plan dat als basis dient voor een creatief ontwerp specifiek voor uw onderneming.

 

Een website van desktop tot mobiel

Op dit momemt surfen er meer mensen over het web met een mobiel of een tablet in plaats van een PC. Wij zorgen ervoor dat uw website altijd “Mobile Friendly” is en maken hierbij gebruik van responsive design, waardoor uw nieuwe website er op elk scherm goed uit ziet en optimaal functioneert.

Werkwijze

De beste websites komen tot stand in dialoog met de klant, u kent de markt en uw klanten als geen ander. Daarom willen we tijdens het ontwerp en realisatieproces graag gebruik maken van deze expertise en zullen wij op diverse momenten ons werk en de voortgang met u bespreken. Daarnaast behoren concurrentieonderzoek, een functioneel plan, zoekmachine optimalisatie en meerdere visuele concepten tot onze standaardprocedure.