Autotelex App

{{thumb80}}

 

Autotelex houdt zich sinds 1964 intensief bezig met het in kaart brengen van de Nederlandse markt voor motorvoertuigen, van auto’s en motorfietsen tot bedrijfswagens. Deze autogegevens worden onder meer toegepast bij het importeren van auto’s, het berekenen van rest-BPM en het bepalen van een marktconforme restwaarde. Autotelex introduceert met AutotelexPRO voor autobedrijven de nieuwe norm en standaard op gebied van voertuigidentificatie en waardebepaling. Een essentieel onderdeel in het verkoopproces van nieuwe en gebruikte auto’s waarbij meestal ook inruil of inkoop plaatsvindt.

Doelstelling AutotelexPro App:
Het brengen van de AutotelexPro functionaliteit, voertuigidentificatie en waardebepaling, naar het mobiele platform (iPhone & Android Smartphones) voor AutotelexPRO abonnees. De App moet visueel aansluiten bij het nieuwe design van de website en aanverwante producten. Daarnaast is er een sterke focus op eenvoud in gebruik en een logische opbouw van data.

Realisatie:
De App is zowel voor iPhone als voor Android Smartphones gratis beschikbaar in de stores, waarbij een AutotelexPRO abonnement noodzakelijk is om de functionaliteit te ontsluiten.