De Gezondheids Risico Test

{{thumb80}}
{{thumb80}}
{{thumb80}}

 

Met behulp van de test kunt u zelf uw risico bepalen op de meest voorkomende aandoeningen in Nederland. De test bestaat uit vragen die gebaseerd zijn op de nieuwste richtlijnen en medische inzichten die door de huisartsen en medisch specialisten worden gebruikt. Na het invullen van de test ziet u in één oogopslag voor welke aandoening(en) u een verhoogd risico hebt en welke risicofactoren u zelf kan beïnvloeden.

Doelstellingen Website:
Het realiseren van een online test die inzicht geeft in het gezondheidsrisico op basis van de laatste medische richtlijnen en leefstijl. Doordat in veel gevallen door verbetering van de levensstijl het risico kan worden verlaagd heeft de test een preventieve werking. Bij het ontwerp waren de uitgangspunten toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en een duidelijke medische uitstraling.

Realisatie:
De Gezondheidsrisicotest is ontwikkeld in samenwerking met Samenwerkende Zorg, Autotelex Arnhem en de medisch specialisten van het Bronovo ziekenhuis. De Gezondheidsrisicotest is online vanaf 3 januari 2011. Bezoek de website op Gezondheidsrisicotest.nl