SEO Diensten

Tinstone’s SEO-diensten (Search Engine Optimalisation) bestaan uit het optimaliseren en aanpassen van on-page en off-page elementen met als doel de positie in organische (niet betaalde) zoekresultaten te verbeteren. Met on-page bedoelen we de factoren die van belang zijn op de website zelf, denk aan de site structuur, content en het juiste gebruik van html. Off-page is voornamelijk het verkrijgen van de juiste links naar de website toe, van relevante websites en blogs.

SEO werkzaamheden
Een greep uit de werkzaamheden die Tinstone verricht bij het optimaliseren van zoekindexen:

  1. Keyword onderzoek (zoekwoord onderzoek)
  2. Inhoudelijke & tekstuele verbeteringen
  3. Linkbuilding
  4. Concurrentieonderzoek
  5. Verbeteren interne structuur website

Zoekmachine-optimalisatie biedt een scala aan voordelen voor elke website of online business, waaronder:

  1. Verbetering van  positie in bijvoorbeeld Google en Bing.
  2. Verhoging van doelgericht verkeer (de doelgroep).
  3. Branding voordelen door een grotere zichtbaarheid in de zoekresultaten.
  4. Verbeterde marketing ROI (Return on Investment) te wijten aan het kosten-effectieve karakter van SEO.

Het laten begeleiden van de SEO-inspanningen door Tinstone biedt veel voordelen. De factoren die de positie bepalen in de zoekresultaten zijn steeds moeilijker te begrijpen door de continue veranderende zoektrends. Wij hebben ervaring in het toepassen van deze factoren en houden ons constant op de hoogte over veranderingen van regels, trends, richtlijnen en algoritmen die de SEO-campagne kan beïnvloeden.

Pay Per Click services
In tegenstelling tot SEO-inspanningen bieden Pay Per Click services zoals bijvoorbeeld Google Adwords de mogelijkheid om direct zichtbaar te zijn in zoekmachines en op websites door middel van keyword-gestuurde advertenties. Pay Per Click campagnes kunnen veel tijd kosten door het trefwoordonderzoek dat nodig is. Als gevolg daarvan is het over het algemeen productiever om een specialist in te schakelen om uw Pay Per Click campagnes op te zetten. Wij onderzoeken de beste en meest geschikte zoekwoorden en zinsnedes op basis van relevantie, populariteit en biedniveau van andere adverteerders.

Handige Links:
SEO handleiding Google (pdf)