WordPress CMS

WordPress is van oorsprong weblog software dat is ontwikkeld door Matthew Mullenweg. Het idee van een toegankelijk CMS waar iedereen gebruik van kan maken is nog steeds actueel en voor de typische “blogger” ook ruimschoots voldoende.

Het wordt wat ingewikkelder als je een blog of nieuwspagina (met behulp van WordPress) wil integreren in een bestaande website of een “WordPress website” wil opbouwen met een unieke vormgeving. In veel gevallen zijn de bestaande thema’s dan niet echt toepasbaar of moeten worden aangepast om aan te sluiten bij de gewenste uitstraling en functionaliteit.

Het mooie aan WordPress is dat het volledig is aan te passen naar de wens van de gebruiker, het grote nadeel is echter dat een behoorlijke dosis kennis nodig is van WordPress, CSS en php. Met de komst van Dreamweaver CS5 is het ontwikkelen van WordPress thema’s zeker vereenvoudigd maar nog steeds een behoorlijk technische klus.

Mede omdat onze klanten in toenemende mate zelf hun website willen kunnen updaten, voorzien van een nieuwspagina of een webshop, hebben wij ons verder gespecialiseerd in dit CMS platform.

Als u vragen heeft over de mogelijkheden van dit CMS, neem dan gerust contact met ons op via info@tinstone.nl of bel ons op 026 3391461.