Zeker op Reis App

{{thumb80}}
{{thumb80}}
{{thumb80}}
{{thumb80}}

 

Belangrijke medische informatie & tips:
De Zeker op Reis app is ontwikkeld voor reizigers die voor een korte of langere tijd in het buitenland verblijven, waarbij de focus ligt op de veiligheid en (medische) zekerheid. De app bevat een medisch dossier, vaccinatie-overzicht en veel informatie over de diverse reisbestemmingen. Een uitgebreid zoeksysteem maakt alarmnummers, ambassade-informatie en een vaccinatie-advies per land beschikbaar. In geval van nood kunt u tevens het dichtsbijzijnde ziekenhuis vinden op uw reisbestemming.

Een ander belangrijk onderdeel van deze App is het altijd op zak hebben van reizigersadvies. Denk aan hygieneregels, voedingsadvies, wat te doen bij diarree en nog veel meer tips en advies voor onderweg.

Vaccinatieregister:
Optioneel is er ook een koppeling mogelijk met het Vaccinatieregister. De instellingsarts kan bij een vaccinatie uw actuele gegevens opslaan in dit register en u kunt deze gegevens vervolgens via de App ophalen naar uw telefoon. Op deze wijze heeft u deze gegevens altijd bij de hand en kan de App in de meeste gevallen dienen als vervanging van het bekende “Gele Boekje”.

Realisatie:
De Zeker op Reis App is nu beschikbaar in diverse app stores.
Download iPhone versie →
Download Android versie →